Вакуум машина за тръби

Вакуум машина за повдигане на тръби VACUVIETZ – Вашето предимство в изграждането на тръбопроводи

Нашата вакуумна подемна технология е напълно разработена и представена на много строителни площадки по света. Тази модерна технология за транспорт се използва и от много фабрики за тръби, като по този начин се пести време и персонал. Но, още по-важно, опасността от инциденти при транспорта на тръби е намален до минимум. Независимият блок VACUVIETZ може да се монтира на кран, машина за полагане на тръби или хидравличен багер. Поради сменящите се смукателни подложки, един блок VACUVIETZ може да се справи с всички диаметри тръби.

В зависимост от теглото на тръбите, които ще се транспортират, могат да се доставят два размера – 12 тона или 16 тона. Блокът VACUVIETZ е напълно самостоятелен и се състои от дизелов двигател, вакуумна помпа, както и от вакуумна смукателна подложка – адаптирана към формата на продукта, който ще бъде повдиган. Нашата VACUVIETZ се управлява с радио контрол. Поради тази причина не е нужно да има кабелна връзка между оператора и апарата.

VACUVIETZ работи не само със стоманени тръби – независимо дали са покрити или непокрити, дали са спирално или надлъжно наварени – но също и с бетонни тръби и бетонни плочи. VACUVIETZ се справя бързо, тъй като няма допълнителен персонал, който да фиксира тръбите, които ще се транспортират, към подемния блок. Особено при изграждането на тръбопроводи, за полагането на тръби, за предно заваряване и транспортиране, нашият апарат VACUVIETZ е истинско предимство.

В заводите за тръби, където тръбите трябва да бъдат манипулирани, след като напуснат производствената линия, VACUVIETZ е незаменим. В случай не електрическо захранване, вакуумната помпа може да се задвижва и чрез електромотор. Специалната конструкция позволява едновременния транспорт на пет тръби.

Използването на вериги за тръби повишава опасността от повреждане на ръбовете на тръбите. Това води до повишение на ремонтите работи с цел отстраняване на повредите.


Translate »